Minnie Driver vertelt alles over Matthew Perry: "Het was ondraaglijk hoe erg hij leed"

Minnie Driver vertelt alles over Matthew Perry: "Het was ondraaglijk hoe erg hij leed"

Twintig jaar geleden leerde Minnie Driver door een toneelstuk Matthew Perry kennen en ze hebben altijd contact gehouden

Minnie Driver kende Matthew Perry goed. De actrice uit Good Will Hunting, Tarzan en Rosaline speelde 20 jaar geleden met de acteur uit Friends, 17 Again en Don't Look Up in het Britse toneelstuk Sexual Perversity in Chicago. Ze bleven contact houden.

Hier in het artikel van The Guardian vertelde ze: "Vlak voor de repetities in Londen vroeg ik hem of hij mijn familie wilde ontmoeten. Toen hij het restaurant binnenkwam, lichtte de plek op. Alles glimlachte."

Samen op pad
Ze vervolgde met: "We waren best jong toen en vonden het doodeng als bekende ster voor het eerst in een theater te staan. We leerden Londen kennen, aten ijsjes en gingen samen naar een bruiloft. Vanuit Wimbledon liften we terug op motoren om op tijd terug te zijn voor de voorstelling."

Ook zei ze: "Hij was een van de meest toegankelijke mensen die je kon ontmoeten. Hij was ongelooflijk grappig en hielp je meteen als je om hulp vroeg. Terug in Malibu kwamen we elkaar regelmatig tegen. Dat was altijd fijn."

Ondraaglijk lijden
Ze biechtte op: "Zijn boek lezen vond ik moeilijk. Het was ondraaglijk zo erg als hij leed. Ik was opgelucht bij zijn presentatie te horen dat hij het allemaal achter zich had gelaten door het op te schrijven."



Ze besluit met: "Mensen zeggen dat je je idool beter niet kunt ontmoeten, maar alles wat Chandler was zat in Matthew. En dat was maar het topje van de ijsberg. Hij had een rijke ziel." Entertainment Tonight vertelt hierboven meer in hun YouTube-video.

NieuwsFilm

meest populair