Arnold Schwarzenegger herenigt met zijn 'Twins'-collega

Arnold Schwarzenegger herenigt met zijn 'Twins'-collega

Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito willen weer samenwerken aan een nieuwe film na 'Twins' en 'Junior'

Arnold Schwarzenegger plaatste de leukste 'thirst trap' op zijn Instagram. Hij beloofde namelijk een nieuwe samenwerking met zijn tweelingbroer. Dat filmproject is alleen nog niet bekend gemaakt.

In het onderstaande Instagram-bericht poseerde de 76-jarige ster met zijn wederhelft uit Twins, de 79-jarige Danny DeVito, en zijn 40-jarige dochter Lucy DeVito. Danny en Arnold werkten na die erg succesvolle film uit 1988 aan Junior.

Vreemde tweelingbroer
Arnold schreef erbij: "Mijn broer! Het was geweldig om Danny DeVito te zien in Broadway met I Need That. Hij, Lucy en alle anderen hielden het publiek bezig. We lachten en genoten van elke minuut."

Arnold vervolgde: "Het is een van de beste toneelstukken die ik ooit heb gezien. Een waar hartverwarmend spektakel. Ik kan niet wachten op een nieuwe samenwerking."

Nieuwe samenwerking
Arnold en Danny zouden in eerste instantie werken aan een vervolg op de film over die onwaarschijnlijke tweeling. Dat project werd Triplets genoemd, maar gaat niet meer door na de dood van hun regisseur Ivan Reitman.



NieuwsFilm

meest populair