Stopt Julia Roberts toch met acteren? "Ik heb meer dan één droom"

Stopt Julia Roberts toch met acteren? "Ik heb meer dan één droom"

Julia Roberts is terug in de spotlights met nieuwe films, na een jarenlange pauze vanwege haar gezin.

Julia Roberts is helemaal terug in de spotlights met de romcom Ticket to Paradise en het drama Leave the World Behind. Maar zal ze ook nieuwe films blijven maken, of komt er weer een jarenlange pauze?

Dertig jaar lang domineerde ze Hollywood en toen was het ineens vier jaar stil. Die lege agenda had een heel suffe reden: Julia werd moeder, maar kreeg steeds heimwee naar haar gezin als ze lang van huis was. Ze pauzeerde dus maar haar acteercarrière.

Grotere projecten mogelijk
Dat kon ook, want de 56-jarige actrice heeft een geschat vermogen van 250 miljoen Amerikaanse dollar. Nu haar tweeling van 19 is gaan studeren en haar jongste alweer 16 is, durft zij grotere filmprojecten aan.

Een bron hier in dit artikel van US Weekly zei: "De belangrijkste reden dat zij na haar Oscar vertraagde, had te maken met haar kinderen. Het is bitterzoet voor haar, want haar kinderen worden zelfstandig. Maar de komende jaren pakt zij meer werk aan dan ooit."

Lastig te combineren
Ook zei de bron: "Ze is altijd op zoek naar interessante projecten. Ze wees voorheen veel films af omdat ze niet lang van huis wilde zijn."



In de bovenstaande YouTube-video van CBS Sunday Mornings vertelde Julia Roberts meer over haar keuzes. Zo zei ze daar: "Acteren is mijn droom die uitkomt. Maar ik heb meer dan één droom."

NieuwsFilm

meest populair