Ana de Armas loopt uit het water en laat je mond wagenwijd openvallen

Ana de Armas loopt uit het water en laat je mond wagenwijd openvallen

De actrice uit No Time to Die zien we in 2024 in een John Wick spin-off.

De actrice Ana de Armas weet ons al een aantal jaar te vermaken in grote bioscoopfilms. In het net afgeronde jaar 2023 was ze maar in een film te zien. Als het goed is, dan duikt ze dit jaar op in twee films.

Dit jaar was ze te zien in de matig ontvangen actiefilm Ghosted van regisseur Dexter Fletcher. Ondanks dat ze hulp kreeg van namen als Chris Evans en Adrien Brody werd de film van Apple TV+ uiterst zwak ontvangen.

Dit jaar
We zien de in Havana, Cuba geboren brunette in twee films. De eerste is waarschijnlijk Ballerina, een spin-off van de succesvolle John Wick-films. Ana speelt het personage Rooney die wraak zoekt op de moordenaars van haar familie. Ook Keanu Reeves, Anjelica Huston en Ian McShane zijn weer te zien.

Daarna zal ze verschijnen in Eden van regisseur Ron Howard. In de thriller zijn er rollen voor grote namen als Sydney Sweeney, Vanessa Kirby en Jude Law.

Uit de zee
Op de Insta-pagina van Hollywood actress Hollywood actress zien we regelmatig allerlei foto's van de mooie actrice voorbij komen. Nu heeft de fansite foto's van Ana die uit het water komt lopen. Alsof ze net een nieuwjaarsduik heeft genomen.


De foto's van de 35-jarige Ana de Armas zien? Check deze dan hier op de Instagram-pagina van Hollywood actress.


NieuwsFilm

meest populair