In memoriam: Billy Crystal en Whoopi Goldberg houden herinnering aan Robin Williams levend

In memoriam: Billy Crystal en Whoopi Goldberg houden herinnering aan Robin Williams levend

Op de speciale uitreiking vergeten Whoopi en Billy hun maatje Robin niet.

Robin Williams mag dan al een tijdje dood zijn, maar onder zijn collega's en fans is hij niet vergeten. Zo lieten Whoopi Goldberg en Billy Crystal een traantje, omdat ze hem misten bij de 46ste Kennedy Center Honors.

De komieken Whoopi, Billy en Robin waren goed bevriend en werkten veel samen. Billy en Robin speelden samen in de films Father's Day en Deconstructing Harry.

Overleden maar niet vergeten
Robin overleed in 2014 op 63-jarige leeftijd na lang geworsteld te hebben met zijn mentale gezondheid. Hij raakte de harten van velen met films als Good Will Hunting, Jumanji, Night at the Museum en Mrs. Doubtfire. Ook zette hij meerdere goede doelen op waar het werk nog steeds wordt voortgezet.

Billy Crystal zei over de bijzondere avond: "Ik merk dat ik mijn vriend Robin erg mis door alles wat we samen deden. Ik weet dat hij erbij zou zijn geweest. Voor mij is het een avond vol emoties."

Hij is er bij
Bij de speciale uitreiking werden onder meer Queen Latifah, Dionne Warwick, Barry Gibb en Billy Crystal in het zonnetje gezet vanwege hun verdiensten. Whoopi verwees in haar speech voor Billy ook op een mooie manier naar Robin. CBS deelt dat lieve moment in onderstaande TikTok-video.

@cbs #WhoopiGoldberg acknowledging #RobinWilliams during her tribute to #BillyCrystal has us all tearing up #KCHonors ? original sound - CBS


NieuwsFilm

meest populair