Epische scifi-film op Netflix scoort enorm op laatste dag van het jaar

Epische scifi-film op Netflix scoort enorm op laatste dag van het jaar

Zack Snyder levert de Netflix-hit van december met 'Rebel Moon'.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend - het laatste van dit jaar! - erg populair op de streamingdienst.

Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, e.a. | Kijk direct
Wanneer de meedogenloze legers van de Moederwereld een rustig boerendorp op een verre maan bedreigen, biedt een mysterieuze outsider de enige hoop op overleving. Deze jonge vrouw krijgt de taak om op zoek te gaan naar krijgers van nabijgelegen planeten die zouden kunnen helpen tegen de ongekende dreiging.



Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



Leave the World Behind (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Esmail | Cast: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, e.a. | Kijk direct
Amanda en Clay hebben een villa gehuurd voor een weekendje weg met hun kinderen Archie en Rose. Hun rust is abrupt verstoord wanneer er 's nachts twee vreemden - G.H. en zijn dochter Ruth - voor de deur staan met slechts nieuws. Zij beweren dat er groot gevaar dreigt in de vorm van cyberaanval en zoeken onderdak. Vanaf dan wordt de situatie met de minuut spannender.



NieuwsFilm

meest populair