Dochter Paul Walker gaat scheiden: Meadow Walker alweer vrijgezel

Dochter Paul Walker gaat scheiden: Meadow Walker alweer vrijgezel

Meadow Walker en Louis Thornton-Allen kondigen hun echtscheiding aan na drie jaren huwelijk

Paul Walker mag dan al een tijdje dood zijn, maar zijn films als de Fast and the Furious-reeks, Flags of our Fathers en Eight Below blijven geliefd.

De acteur heeft een dochter, Meadow Walker. Na zijn overlijden bleef zijn kind gesteund door zijn collega's als Vin Diesel. De nu 25-jarige Meadow werkt als model en actrice. Ze trouwde jong met acteur Louis Thornton-Allen. Maar het huwelijk is alweer voorbij.

Na kort huwelijk
Recent plaatsten beiden op Instagram het onderstaand bericht: "Na drie prachtige jaren huwelijk hebben we besloten als vrienden uit elkaar te gaan. Dit is een gezamenlijk besluit en we hopen op privacy en respect."

Hun echtscheiding volgt op een aantal berichten van Meadow over haar overleden vader en haar vakantie in Australië. Naast modellenwerk pakte ze laatst een cameo in Fast X als eerbetoon aan haar vader.

Sterkte met scheiding
Ze vertelde daarop dat ze in de toekomst graag vaker in films wil spelen. Vooralsnog sturen volgers en collega's haar veel liefde en sterkte toe naar aanleiding van haar scheiding.



NieuwsFilm

meest populair