Conor McGregor scheldt Mark Wahlberg uit voor "Hollywood-actrice" na beschamende wedstrijd

Conor McGregor scheldt Mark Wahlberg uit voor "Hollywood-actrice" na beschamende wedstrijd

Mark Wahlberg is aandeelhouder bij UFC en Conor McGregor wil op zoek naar roem en meer geld toch ook wat aandelen

Conor McGregor mag Mark Wahlberg niet en gaat tot het uiterste om hem te tarten. De lompe MMA-vechter uit Ierland wil namelijk iets van de ster uit Uncharted en The Family Plan, maar tot nu hapt Mark niet.

De altijd perfect afgetrainde Mark Wahlberg is een groot fan van sporten - en dat gaat verder dan de gemiddelde mens. De acteur is aandeelhouder van diverse sportscholen, sportmerken en de vechtsportfederatie UFC.

Meer faam zoeken
Conor heeft jaren gevochten bij UFC en heeft daar een fortuin gemaakt. Hij kent Mark via UFC en probeert vanaf 2016 ook aandeelhouder te worden bij dezelfde federatie. Die goedkeuring komt maar niet door, dus richt hij zijn woede op Mark Wahlberg.

Voorafgaand aan Conors historische nederlaag in 2017, waarbij Floyd Mayweather dik won, had Mark al gezegd dat Floyd te snel zou zijn voor Conor. Maar Mark zei ook dat Conor te sterk was voor Floyd. Conor kon dat beschamende verlies niet hebben en wilde zijn naam en faam hersteld.

Vete voor aandacht
Conor startte daarop een hinderlijke vete. Zo schreef hij in onderstaand Twitter-bericht: "Ik daag de Hollywood-actrice Mark Wahlberg uit in ruil voor alle aandelen."



Mark antwoordde afgelopen jaren wel eens op de opruiende berichten van Conor. Maar echt happen doet hij nog niet.

NieuwsFilm

meest populair