Door 'Mission Impossible' stal Tom Cruise voorgoed het hart van deze actrice

Door 'Mission Impossible' stal Tom Cruise voorgoed het hart van deze actrice

Hannah Waddingham had extreem drukke filmdagen met Tom Cruise, maar vindt het werken aan de nieuwe 'Mission Impossible' alleen maar geweldig

Zeg iets verkeerd over Tom Cruise en krijg gelijk ruzie met Hannah Waddingham. De Britse actrice uit Garfield en Hocus Pocus 2 is helemaal om nu ze met hem samenwerkt aan de nieuwe Mission Impossible.

In de Britse kookshow James Martins Saturday Morning zei de 49-jarige ster recent: "Ik moet zeggen dat ik voortaan een probleem heb met iemand als die iets naars over Tom Cruise durft te zeggen."

Drukke werkdagen
Zo vervolgde ze in de onderstaande YouTube-video met: "Ik ontmoette hem en bracht 5 intense filmdagen met hem door rond een vrachtvliegtuig. Vijf dagen, niemand werd ontzien, volle bak voor ons allemaal."

Hannah besloot met: "Hij is zonder enige twijfel een van de fijnste, bemoedigende, positieve en inspirerende mensen die ik ken. Is hij niet prachtig? Ik heb geen tijd voor mensen die anders beweren."

Weer vol actie
Hannah Waddingham vertelde ook dat ze nog niet klaar is met filmen van de nieuwe actiefilm. Welke rol ze heeft, vertelde ze echter niet. Het verhaal wordt verwacht in te haken op het deel dat laatst in de bioscoop te zien was - en zit vast weer vol actie.



NieuwsFilm

meest populair