Na een flinke tijd keert Marvel-acteur Jeremy Renner terug naar het witte doek

Na een flinke tijd keert Marvel-acteur Jeremy Renner terug naar het witte doek

Geweldig nieuws voor zijn fans dat de ster weer terugkeert.

Jeremy Renner, voornamelijk bekend als Hawkeye uit het MCU, was begin dit jaar betrokken bij een levensgevaarlijk ongeluk. Het was niet zeker of hij het zou overleven, maar gelukkig heeft hij zich er doorheen weten te knokken. Nu lijkt hij zelfs terug te keren naar het witte doek.

In januari was The Hurt Locker-acteur zijn oprit sneeuwvrij aan het maken, toen zijn sneeuwruimmachine, een Snowcat (een speciaal rupsvoertuig ter grootte van een vrachtwagen, ontworpen om op sneeuw te rijden) over zijn been reed.

Hulp
Renner schoot zijn neefje te hulp, die bijna onder de Snowcat belande, maar kwam hierdoor zelf onder de machine terecht. Zijn buurman, die dokter is, schoot meteen te hulp en zorgde voor Renner totdat hij met een helikopter naar het ziekenhuis werd gesneld.

Nadat hij maanden doorbracht in het ziekenhuis, liet de acteur in juni weten weer graag te willen acteren. Die dag lijkt nu aangebroken te zijn. Renner deelde een kiekje waarop hij te zien is met actrice Emma Laird, enkel en alleen met de caption: "It's happening".

Terugkeer
Het gaat hier om de serie Mayor of Kingstown. Het eerste seizoen verscheen in 2021, maar nu komt eindelijk het twee seizoen eraan, waarin Renner ook te zien is. Bekijk hieronder de teaser trailer.



NieuwsFilm

meest populair