Onzekerheid over haar lichaam zette Cara Delevingne voor een lastige keuze

Onzekerheid over haar lichaam zette Cara Delevingne voor een lastige keuze

Je kent de mooie actrice uit films als Suicide Squad en Valerian and the City of a Thousand Planets.

Een aantal jaar geleden was het model Cara Delevingne opeens een heel grote naam in Hollywood. Ze speelde rollen in blockbusters en ze stond uiteraard op alle covers van de bekende magazines.

Je kent de 31-jarige Cara waarschijnlijk wel van de films Paper Towns, Suicide Squad en Valerian and the City of a Thousand Planets. De afgelopen jaren zijn haar rollen iets kleiner. Mogelijk komt dit doordat ze uitgesprokener is dan haar collega's.

Ingrijpen
In 2021 liet ze zich uit over plastische chirurgie. Tijdens de podcast Make It Reign with Josh Smith zei ze: "Ik begrijp het, omdat het voortkomt vanuit diepe onzekerheid. Al sinds ik een kind was, dacht ik: 'Ik wil een boobjob hebben, mijn borsten zijn ongelijk'."

"Ik was dit bij het moment om het te doen, maar gelukkig dacht ik: 'Nou, als ik het zou doen, dan denk ik niet dat ik er eerlijk over zou kunnen zijn'," zei Cara. "Dat zou een probleem zijn, want ik denk gewoon dat jonge meisjes of jonge jongens moeten weten dat sommige dingen niet van nature verkrijgbaar zijn, snap je. En dat is prima."

Geen probleem
Overigens staat ze niet onwelwillend tegenover plastische chirurgie. "Ik kan niet wachten om iets te laten doen. Wat het verdrietig maakt, is dat mensen er gewoon niet normaal over kunnen praten," voegde ze toe.



NieuwsFilm

meest populair