5 supergoede films die in 2023 zijn verschenen

5 supergoede films die in 2023 zijn verschenen

Van 'Barbie' tot 'Oppenheimer': deze topfilms behoren tot de beste en populairste van het jaar.

Dit jaar zijn er heel wat mooie, goede, populaire en geinige films verschenen. FilmTotaal heeft vijf van de beste films van 2023 op een rijtje gezet. Deze mag je als liefhebber absoluut niet gemist hebben.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Bradley Cooper, Chukwudi Iwuji, e.a. | Te zien op: Disney+
Star-Lord heeft het nog altijd moeilijk met het verlies van zijn grote liefde Gamora. Veel tijd om te treuren heeft hij niet, want er dient zich een nieuwe uitdaging aan. Wanneer Rocket Raccoon wordt geconfronteerd met zijn traumatische verleden, moet het team het opnemen tegen de lugubere superschurk The High Evolutionary. Deze missie blijkt levensgevaarlijk te zijn.



Barbie (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt, e.a. | Te zien op: HBO Max
Barbieland is het paradijselijke thuisland van Barbies, Kens en hun vrienden. Deze volmaakte wereld wordt bestuurd door Barbies. Maar wanneer een Barbie plotseling begint te twijfelen aan haar bestaan, wordt ze gedwongen om naar de echte wereld af te reizen. Ken gaat stiekem met haar mee en is daar onder de indruk van de macht van mannen. Het zorgt voor chaos en conflict in hun thuiswereld.



Oppenheimer (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject, waarvoor hij met een groep wetenschappers de atoombom ontwikkelt. Deze superkrachtige bom zal uiteindelijk een allesbepalende rol spelen in de Tweede Wereldoorlog. Later wordt hij door de regering echter verdacht van communistische sympathieën.



Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Francis Daley en Jonathan Goldstein | Cast: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De charmante dief Edgin Darvis en vechtersbaas Holga Kilgore weten met succes te ontsnappen uit een zwaarbewaakte gevangenis. Vervolgens proberen ze hun oude dievenbende weer bij elkaar te brengen. Samen wagen ze zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.



The Super Mario Bros. Movie (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath en Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Daar worden ze helaas van elkaar gescheiden. Aan Mario om Luigi terug te vinden en dat doet hij samen met Toad en prinses Peach. Ondertussen zit de kwaadaardige Browser hen op de hielen.



NieuwsFilm

meest populair