Abbey Hoes keert zich om in het zwembad en iedereen kijkt mee

Abbey Hoes keert zich om in het zwembad en iedereen kijkt mee

De Nederlandse actrice Abbey Hoes was eerder de mooiste vrouw van Nederland.

Dit jaar zagen we de Nederlandse actrice Abbey Hoes opvallend genoeg niet in actie in de tv-serie of (bioscoop)film. Het was zelfs bijzonder stil rond de ster uit films als Zwanger & co, Costa!! en Verliefd op Cuba.

Op Instagram vermaakte ze haar fans wel. Met haar bijna 200K volgers deelde ze verschillende opvallende posts, waarvan minimaal eentje in het zwembad. En die foto kreeg heel wat bekijks.

Zwembad
De foto van de tweevoudig Gouden Kalf-winnares, voor haar rollen in de film Nena en de tv-serie Petticoat, is in het zwart-wit en ondanks dat Abbey haar handen voor haar ogen doet, is er voor de toeschouwer genoeg te zien.

De actrice draait zich namelijk om in het water en lijkt een baantje op haar rug door het zwembad te trekken. Waar ze precies is, wordt niet duidelijk, maar de kans is groot dat de foto onderdeel uitmaakt van een fotoreeks voor een magazine, of misschien is deze wel gewoon op vakantie gemaakt.

Abbey in 2024
Mogelijk keert de 29-jarige Abbey in 2024 terug uit haar "sabbatical". We kunnen van haar in ieder geval nog de Engelstalige film Nomad verwachten, en mogelijk meer foto's zoals te zien via het goed gelezen FilmTotaal-bericht Zwemmende Abbey Hoes steekt boezem uit het water op Insta-foto.


Dat Abbey van grapjes houdt, zien we op bovenstaande recente post. Net als een groot deel van Nederland kijkt zij ook uit naar de zomer. En terecht.

NieuwsFilm

meest populair