Na een relatie met de vrouw van Ben Stiller wist Neil Patrick Harris dat hij gay is

Na een relatie met de vrouw van Ben Stiller wist Neil Patrick Harris dat hij gay is

Christine Taylor is een topvrouw, dus als je daar al niet voor valt moet je wel homoseksueel zijn zegt Harris.

Neil Patrick Harris mag dan wel een enorme rokkenjager zijn als Barney Stinson in de populaire serie How I Met Your Mother, de homoseksuele acteur zit zelf heel anders in elkaar. Toen hij nog aan het daten was met Christine Taylor kwam hij er namelijk snel achter dat hij niet geïnteresseerd was in vrouwen.

Harris, eveneens bekend van David Finchers Gone Girl, begon al jong te acteren. Ook kwam hij in de spotlights te staan toen hij een relatie kreeg met Taylor, o.a. bekend van Arrested Development.

Daten
De twee kregen een relatie in 1997 maar besloten er een jaar later alweer een punt achter te zetten. Wel bleven ze goed bevriend. Toch vroegen de nodige mensen zich af waarom Harris erachter kwam dat hij homoseksueel was toen hij met haar aan het daten was.

De reden hiervoor is duidelijk: "Zij is de gaafste en coolste meid die ik ooit heb leren kennen. Iedereen mag zich gelukkig met haar prijzen, want ze is de jackpot. Toen wist ik bij mezelf: 'Als ik de vonken al niet met haar voel dan betekent dit waarschijnlijk dat ik gay ben'."

Geluk
Harris liet weten gelukkig te zijn als homoseksuele man en ook Taylor vond de liefde bij Night at the Museum-acteur Ben Stiller. Het sterrenkoppel trouwde in 2000 en hebben samen twee kinderen.



NieuwsFilm

meest populair