Voormalig 'James Bond'-acteur Pierce Brosnan riskeert een gevangenisstraf

Voormalig 'James Bond'-acteur Pierce Brosnan riskeert een gevangenisstraf

De acteur ging naar een verboden terrein in het Yellowstone National Park.

Pierce Brosnan was natuurlijk jarenlang te zien als James Bond en ging gedurende zijn tijd als 007 achter allerlei schurken aan, waarmee hij korte metten maakte of achter slot en grendel zette. Nu blijkt dat de acteur zelf een gevangenisstraf riskeert.

De inmiddels 70-jarige Brosnan, die vier keer was te zien als de geliefde geheim-agent, ging begin november naar het Yellowstone National Park. Hij ging echter naar een verboden terrein en dat kan gevolgen hebben.

De reden
De acteur wilde de thermale bronnen van dichterbij bekijken, maar dit mag dus niet. Niet alleen is dit verboden omdat de natuur rondom de thermale bronnen extreem gevoelig is, het is ook nog eens behoorlijk gevaarlijk.

Er zijn namelijk al tientallen toeristen gewond geraakt toen zij de bronnen van dichterbij wilde bekijken. Dat niet alleen. Er zijn maar liefst al 22 mensen overleden, nadat ze in contact kwamen met het extreem warme water, dat rond de 80 graden ligt.

Boete
Brosnan riskeert nu een boete van 5.000 dollar of misschien zelfs een gevangenisstraf van zes maanden. Volgende maand krijgen we er meer over te horen, wanneer de acteur voor de rechtbank in Wyoming moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair