3 absolute topfilms die op Netflix zijn verschenen dit jaar

3 absolute topfilms die op Netflix zijn verschenen dit jaar

Ook dit jaar presenteerde de streamingdienst weer een hele hoop mooie titels.

Netflix pakt ieder jaar uit met honderden films, series en shows en daar zitten gegarandeerd de nodige pareltjes tussen. Deze drie films behoren tot de beste titels die dit jaar op de streamingdienst zijn verschenen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson | Cast: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, e.a. | Kijk direct | Dankzij Sony's deal met Netflix kwam deze animatietopper direct naar de streamingdienst.
Wanneer Miles Morales onverwachts bezocht wordt door zijn vriendin Gwen Stacy, wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van een nieuwe vijand: de sinistere The Spot. Tijdens hun reis door het multiversum ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People. Ondanks hun gedeelde krachten, blijkt de groep verdeelder dan gedacht. Daardoor wordt Miles' missie nog lastiger.



The Killer (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, e.a. | Kijk direct | Topregisseur David Fincher is terug met een ijzingwekkende thriller die je gezien moet hebben.
Een doodnormaal ogende man verbergt een duister geheim: hij werkt als huurmoordenaar. Naast het uitvoeren van zijn opdrachten, heeft deze anonieme man ook een helder persoonlijk doel: na een noodlottig bijna-ongeluk gaat hij namelijk de strijd aan met zijn werkgevers en zichzelf in een internationale klopjacht.



Maestro (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, e.a. | Kijk direct | Bradley Cooper bewijst zich opnieuw als regisseur met een prent die de nodige awardbuzz heeft.
Dirigent Leonard Bernstein kan zich helemaal in de muziek verliezen. Hij is een geniaal musicus, maar heeft ook een enorm ego. Bernstein krijgt een relatie met actrice Felicia Montealegre. De twee trouwen en krijgen drie kinderen. Hun huwelijk is echt deels een spel, want Montealegre weet dat Bernstein eigenlijk meer interesse heeft in mannen en ook toegeeft aan die lust.



NieuwsFilm

meest populair