Gaan we Adam Driver ooit nog zien als Kylo Ren in een 'Star Wars'-film?

Gaan we Adam Driver ooit nog zien als Kylo Ren in een 'Star Wars'-film?

De acteur geeft antwoord op de vraag die zijn fans al een tijdje stellen.

In de vier jaar sinds de release van Star Wars: The Rise of Skywalker worden de acteurs uit de sequel-trilogie vaker gevraagd of ze hun rollen opnieuw zouden willen spelen.

Een daarvan is natuurlijk Adam Driver, die de rol speelde van Ben Solo, alias Kylo Ren. Tijdens een recent interview leek hij er vrij duidelijk over te zijn.

Klaar met Star Wars
Tijdens de Smartless-podcast werd hem gevraagd of hij in meer Star Wars-projecten te zien zal zijn in de toekomst. Hier antwoordde hij als volgt op:

"Ze maken genoeg Star Wars-dingen, maar niet met mij. Ik doe er niet meer aan mee."

Gedaan met Kylo Ren?
Gezien de aard van de franchise, kan het natuurlijk zijn dat er momenteel helemaal geen plannen klaarliggen voor Kylo Ren. Daisy Ridley was immers ook niet erg enthousiast over mee Rey, maar eerder dit jaar werd aangekondigd dat er een nieuwe film komt over het personage.



Tijdens de podcast liet Driver ook weten hoe het was om aan de franchise mee te werken. Hij gaf toe dat hij meer een Star Trek-fan is en dat hij zijn bedenkingen had om mee te werken aan zo'n giga-franchise.

Trek Wars
"Ik en mijn vader waren meer Star Trek-fans, maar ik had wel speelgoed van Star Wars dat we bij een uitverkoop hadden gekocht. En ik vond de films goed. Ik moest wel hard nadenken om mee te doen aan de franchise, want ik wilde er niet slecht in zijn."



Adam Driver is vanaf 25 januari 2024 te zien in de biopic Ferrari.

NieuwsFilm

meest populair