Jennifer Hoffman voor de badkamerspiegel en laat heel Nederland meegenieten

Jennifer Hoffman voor de badkamerspiegel en laat heel Nederland meegenieten

De Nederlandse actrice had in 2023 een bioscoophit met de komedie All Inclusive.

Dit jaar lieten we al zien dat Jennifer Hoffman in 2014 onbedoeld een enorme hit werd op internet. Ze liet namelijk flink wat zien in een aflevering van Wie is de Mol? Maar ook dit jaar wist ze heel wat ogen op zich gericht te krijgen met een bloedhete badkamermomentje.

De foto die ze op Instagram plaatste was uiteraard vooral een grap. Lezers waren soms behoorlijk kritisch. "Dit is dus echt letterlijk aandacht trekken en vragen. Net doen alsof je iets teveel genoten hebt, maar ondertussen wil je even showen. Triest," aldus iemand in de reacties.

Moment
Zelfs schreef Jennifer het volgende bij de foto: "Einde vakantie. #geenfotodump #teveelvanhetmomentgenoten en #inhetmomentgeleefd." Uiteraard zien we haar even afkoelen in de badkamer, met een gekke bek. Want zo is Jennifer dan ook wel weer.

Als actrice dook ze dit jaar dus op in All Inclusive en ze was ook te zien in de korte film Wrinkles of her Smile van debuterend regisseur Suzan van Eck. Volgend jaar zal de blondine opduiken in de komedie The Dadchelor van Netflix en Fijn Weekend-regisseur Jon Karthaus.

Badkamer
Wil je Jennifer graag even in de badkamer zien, dan vind je deze via ons eerdere artikel uit augustus 2023: Jennifer Hoffman deelt badkamerfoto en lijkt het bloedheet te hebben.


Zoals hierboven te zien, is Jennifer ook de presentatrice van 3 op Reis, waarin ze dit jaar Zwitserland bezocht. Hierin bekijkt ze onder andere de gevolgen van de klimaatverandering op de plaatselijke gletsjers.

NieuwsFilm

meest populair