Hoe Jennifer Hoffman onbedoeld een hype werden door bekend tv-programma

Hoe Jennifer Hoffman onbedoeld een hype werden door bekend tv-programma

De actrice Jennifer Hoffman was in 2014 te zien in de Wie is de Mol?

De afgelopen jaren duikt actrice en celeb Jennifer Hoffman regelmatig op in Nederlandse films en series. En ze is uiteraard ook al een tijdje bezig. In 2014 was ze te zien in Wie is de Mol?

Dat was zeker niet haar doorbraak. In 2009 speelde ze al in de film Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi en jaren daarvoor had ze al een vaste rol in de soap Westenwind.

Onbedoeld
In Wie is de Mol? van de zender AVRO moest de toen circa 34-jarige Jennifer een opdracht uitvoeren. Daarbij moest ze onder meer tijgeren door een doolhof van pallets. Doordat haar shirtje naar beneden hing, was het onvermijdelijke te zien.

Jennifer was tussen de pallets op zoek naar een envelop met geld en uiteraard lag die envelop niet helemaal aan het begin. Het shot van Jennifer met de inkijk, zonder bh, was maar kort te zien, maar op geenstijl.nl werden de beelden bijvoorbeeld binnen korte tijd vele duizenden keren bekeken.

Drie seconden
Als je geen liefhebber van de spelshow bent, dan zou je de beelden de beste drie seconden uit Wie is de Mol? kunnen noemen. Je ziet de beelden onder meer nog op de website van Omroep West en op Geenstijl.


Als alles volgens plan loopt, zien we Jennifer binnenkort in de Netflix-romkom The Dadchelor, een film die ze samen met regisseur Jon Karthaus en een cast bestaande uit Steef de Bot, André Dongelmans, Kiki van Deursen en Oscar Aerts heeft gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair