'Baywatch' was voor Zac Efron overduidelijk geen fijne ervaring

'Baywatch' was voor Zac Efron overduidelijk geen fijne ervaring

De acteur zegt dat niemand voor zo'n lichaam zou moeten willen gaan.

Zac Efron heeft in Baywatch een lichaam waar menig man jaloers op is. De acteur ziet eruit als een Griekse god, maar laat nu toch weten dat het filmen van de blockbuster allesbehalve een fijne ervaring was.

De grote spierbundel van de film is natuurlijk Dwayne 'the Rock' Johnson, maar ook Efron heeft heel wat tijd in het krachthonk doorgebracht. Gek is dit niet, aangezien Baywatch natuurlijk een legendarische status heeft.

Looks
De vrouwen zien er allemaal beeldschoon uit, terwijl de mannen hun spierballen laten rollen. De remake met Efron werd echter niet al te best onthaald, al gaf het zijn carrière wel een gigantische boost. Toch zou de acteur de rol vandaag de dag niet snel weer accepteren.

Om zich klaar te stomen voor de rol moest Efron heel erg ver gaan. Dit had zelfs gevolgen voor zijn mentale en fysieke gezondheid. Zo zegt de acteur: "Die 'Baywatch'-look, daar zou je niet voor moeten willen gaan".

Ongezond
Efron vervolgt: "Het is gewoon bijna niet mogelijk. Mijn vochtgehalte ligt behoorlijk laag, zodat de spieren en six-pack beter te zien zijn, maar daarvoor moest ik ook medicijnen nemen. Ik doe dat niet graag".


"Ik heb veel liever wat meer vet dan zo'n lichaam. Ik kon niet meer slapen en werd zelfs depressief. Dit duurde een lange tijd. Het was echt vermoeiend en ik had wel even nodig om me beter te voelen. Om er zo uit te zien moet je van alles en nog wat slikken en dat is eigenlijk wel echt misselijkmakend wanneer je erbij stilstaat".

NieuwsFilm

meest populair