Vlaamse actrice Lynn Van den Broeck krijgt veel kritiek: "minstens een D-cup"

Vlaamse actrice Lynn Van den Broeck krijgt veel kritiek: "minstens een D-cup"

Actrice Lynn Van Den Broeck ken je misschien uit de Vlaamse soap Thuis.

FilmTotaal heeft heel wat Vlaamse lezers en daarom vandaag even een berichtje over de Vlaamse actrice Lynn Van den Broeck. Ze speelt al jaren een grote rol in de soap Thuis.

In Thuis, al sinds 1995 te zien op de Vlaamse televisiezender Eén, zien we de 30-jarige Lynn als het personage Viv Van Rooy. Ze werkte in café Bar Madam en nu is ze Venoot en bestuurder VITA Puur.

Kritiek
Dit jaar kwam de actrice ter sprake over reacties op social media, om een wel heel opvallende reden. Haar borsten zouden te klein zijn. In het Play4-programma Helden van het Internet gaat ze in op het online commentaar.

Zo schreef iemand, ene Sasha, over Lynn: "Ik moet daar niet van weten. Minstens een D-cup of meer. Het is jammer dat ze met zulke kleine op tv mogen komen." De reactie van Lynn: "Oké".

Weinig woorden
De reactie van Lynn spreekt boekdelen. Zo'n online reactie gaat nergens over. De actrice weet ondertussen hoe ze ermee moet omgaan. "Ik kreeg in het begin heel veel negatieve reacties en nu waarschijnlijk nog steeds. Maar ik heb wel beslist om dat minder toe te laten in mijn leven en om daar minder mee geconfronteerd te worden," zei ze.


"Soms zitten daar ook goede reacties tussen, maar je onthoudt altijd die slechte reacties. Echt los van dit heb ik ook echt heel veel mensen, meer zelfs, die lief zijn. Dankjewel daarvoor. Laten we daar meer aandacht aan geven dan aan het negatieve," vertelt de actrice in bovenstaande beelden.

Instagram
Lynn is ook actief op Instagram en heeft ondertussen een mooie 67K volgers. Check hieronder een van haar posts.



NieuwsFilm

meest populair