Dit zegt Scarlett Johansson over de reden achter de scheiding met Ryan Reynolds

Dit zegt Scarlett Johansson over de reden achter de scheiding met Ryan Reynolds

Scarlett Johansson en Ryan Reynolds waren getrouwd, maar zijn nu beide gelukkig met andere partners.

Het is moeilijk voor te stellen dat Scarlett Johansson en Ryan Reynolds ooit met elkaar getrouwd zijn geweest. Toch is dat zo.

De acteur uit Deadpool is al jaren gelukkig met Blake Lively. Het verliefde koppel heeft vier kinderen samen. De actrice uit Black Widow dacht jaren gelukkig te zijn met Romain Dauriac. Zij hebben samen een kind. Inmiddels heeft Scarlett de ware gevonden in Colin Jost. Met hem heeft zij ook een kind.

Geheim privéleven
Scarlett zwijgt altijd zoveel mogelijk over haar privéleven. Over haar verbroken relaties is weinig bekend. Hier in een interview met Parade vertelde ze wel dat het acteervak en de beroemdheid eromheen haar relatie met Ryan verpestte,

Destijds werkten Ryan en Scarlett hard aan hun filmcarrière en was er ook wat rivaliteit. Ze zei: "Acteren is een vreemde en wrede wereld. Er zal altijd iemand beroemder zijn. Als men niet succesvol is, relateert men het met niet populair zijn. Dat hoeft niet zo te zijn. Ik word ook steeds afgewezen."

Ouder en wijzer
Ze zei ook: "Een huwelijk is hard werken. Je hebt een man nodig die vertrouwen heeft in de liefde voor elkaar en zelfverzekerd is in zijn werk. Hij moet die carrière hebben in iets anders dan jij. Die waardering moet niet gerelateerd zijn aan mijn waardering."



Ook is zij intussen ouder en wijzer is, zegt ze zelf wel eens. Ze was erg jong toen zij met Ryan trouwde. Meer staat hierboven in de YouTube-video van The List.

NieuwsFilm

meest populair