Julia Roberts ging door haar knieën voor Richard Gere: "ik smeekte hem echt voor de rol"

Julia Roberts ging door haar knieën voor Richard Gere: "ik smeekte hem echt voor de rol"

Julia Roberts schittert al 35 jaar in films en haar nieuwe film 'Leave the World Behind' is een succes op Netflix, maar het kostte haar moeite om de rol in 'Pretty Woman' te krijgen, zelfs na afwijzingen van Richard Gere.

Julia Roberts schittert al 35 jaar in films en ze is nog niet klaar. Op Netflix scoort de nieuwe Leave the World Behind erg goed.

Maar ze werd niet zomaar een superster. In haar beginjaren kreeg ze regelmatig een 'nee; te horen, zelfs als mensen wisten dat zij het zou gaan maken in Hollywood. Ook Richard Gere zei keer op keer 'nee' tegen haar en het scenario van Pretty Woman.

Oninteressante personages
Vreemd was het niet. Verschillende bekende actrices hadden de rol al afgewezen en ook Richard Gere vond zijn personage niets. Maar de beroemde aantrekkingskracht van Julia werd ook hem fataal, want ze wilde persé in gesprek met hem.

Toen hij toch de rol wilde afwijzen, ging Julia door haar knieën. Ze zei hier in dit artikel van People: "Ik smeekte hem oprecht die rol te accepteren."

Erg memorabel
De romcom werd voor beiden een van hun meest memorabele films ooit. Hun chemie was overduidelijk aanwezig en Richard vond het heerlijk haar te laten stralen. Julia vertelt meer over haar rollen in de onderstaande YouTube-video van CBS Mornings.



NieuwsFilm

meest populair