Gloednieuwe foto's 'Joker: Folie à Deux' tonen nieuwe blik op Joaquin Phoenix en Lady Gaga

Gloednieuwe foto's 'Joker: Folie à Deux' tonen nieuwe blik op Joaquin Phoenix en Lady Gaga

Joaquin Phoenix en Lady Gaga schitteren als Joker en Harley Quinn op nieuwe foto's van 'Joker 2'.

Regisseur Todd Philips heeft fans getrakteerd op een kerstcadeautje in de vorm van twee gloednieuwe foto's van zijn geanticipeerde nieuwe film Joker: Folie à Deux.

De foto's geven een nieuwe blik op Joaquin Phoenix en Lady Gaga als Arthur Fleck/Joker en Harleen Quinzel/Harley Quinn.

Musical
Er is nog weinig bekend over het plot van de tweede 'Joker'-film. Het grootste detail dat we weten, is dat de film Musical-elementen heeft. De casting van Lady Gaga als Harley Quinn is daarom natuurlijk extra logisch.

Verder weten we dat o.a. Brendan Gleeson, Catherine Keener en Jacob Lofland onderdeel zijn van de cast van de film. Het enige terugkerende gezicht uit de eerste film is Zazie Beets als Sophie Dumond, Arthurs buurvrouw.

Nieuwe foto's
Hieronder bekijk je de twee desbetreffende foto's die door Philips zijn gedeeld. Op de eerste zien we Phoenix in zijn Joker-outfit en Gaga als Harleen Quinzel voordat ze de Harley Quinn-persona op zich heeft genomen.


Op de tweede foto zien we Arthur Fleck in Arkham Asylum, het gesticht waar we hem aan het eind van de eerste film zagen. Joker: Folie à Deux verschijnt in oktober 2024 in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair