Victoria Koblenko het water in: niet iedereen vindt haar foto's gepast in 2023

Victoria Koblenko het water in: niet iedereen vindt haar foto's gepast in 2023

De Oekraïens/Nederlandse celeb kwam met opvallende beelden op Instagram, maar er was ook kritiek.

Dit jaar zagen we de Oekraïens/Nederlandse celeb Victoria Koblenko regelmatig op Instagram voorbij komen. Dit was niet alleen om wat grappige posts te plaatsen, maar ook om aandacht te vragen voor de verschrikkelijke oorlog in haar thuisland.

In maart dook ze weer eens het koude water omdat dit goed is voor je gezondheid, en dat deed ze in een shirtje dat heel wat van haar lijf prijsgeeft. Ondanks duizenden likes van haar ruim 220K volgers, kwam er ook commentaar.

Acteren
Op haar Instagram staat al een tijdje de tekst "actrice die vrijwilliger is geworden" en dat lijkt erop te wijzen dat ze het acteren aan de kant heeft gezet. En dat lijkt ook te kloppen, aangezien we de in Vinnytsja in Oekraïne geboren Victoria al een tijdje niet meer in actie hebben gezien.

Volgens de IMDb is haar laatste rol in F*ck de liefde 2 uit 2022 van Netflix en datzelfde jaar speelde ze in Ik wist het. Op de IMDb staat nog altijd één toekomstige film gepland, namelijk Righetto, een Italiaanse film die mogelijk al deels is opgenomen.

Water in
Via ons eerdere bericht 'Victoria Koblenko met niet te missen boezem op Instagram' zie je de meer lijvige duik in het water terug. De gekuiste versie vind je via dit artikel 'Victoria Koblenko bekritiseerd om decolleté en duikt opnieuw het water in'.



NieuwsFilm

meest populair