Kevin Spacey maakt onverwachte comeback: hij is weer Frank Underwood

Kevin Spacey maakt onverwachte comeback: hij is weer Frank Underwood

De acteur duikt op in een videootje van Tucker Carlson op X.

Kevin Spacey heeft al in heel wat topfilms gespeeld, maar toen hij enkele jaren geleden werd aangeklaagd wegens seksueel misbruik verdween hij beter volledig uit Hollywood. Soms laat hij wel nog eens van zich horen en nu is het weer raak.

Spacey was te zien in sterk onthaalde films als Seven en L.A. Confidential, maar een van zijn bekendste rollen is ongetwijfeld die van Frank Underwood in de Netflix-serie House of Cards. Dit was een gigantisch succes voor de streaminggigant.

Ontvangst
Elk seizoen werd warm onthaald, maar toen Spacey onder vuur kwam te liggen besloot de streamingdienst hem te ontslaan en het laatste seizoen zonder hem te maken. Toch kruipt de acteur met kerst nog wel vaker eventjes in de huid van Underwood.

Nu doet hij dat wederom op X (het voormalige Twitter) op de pagina van niemand minder dan Tucker Carlson, de bekende Amerikaanse politieke commentator en verslaggever. In het filmpje hebben de twee mannen een gesprek, al zien we Spacey niet als zichzelf, maar als zijn personage Underwood.

Terugkeer?
Dit filmpje werd sterker onthaald dan zijn voorgangers, maar dit komt hoogstwaarschijnlijk ook wel vanwege het feit dat Spacey nog niet zo heel lang geleden niet schuldig werd bevonden in zijn spraakmakende aanrandingszaak in Londen. Of hij echt een grote comeback kan maken valt nog te zien.



NieuwsFilm

meest populair