5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

5 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt sinds kort de content van SkyShowtime gratis aan zijn klanten aan.

Ziggo kondigde onlangs aan een samenwerking te zijn begonnen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen voortaan toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vijf mooie films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Fast X (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louis Leterrier | Cast: Vin Diesel, Jason Momoa, Tyrese Gibson, e.a. | Kijk direct
Jaren geleden schakelden Dom Toretto en zijn maten de Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes uit. Wat ze niet wisten is dat diens zoon Dante daar getuige van was. Sindsdien heeft hij zich voor lopen te bereiden op een ultieme wraakactie. Dante is vastbesloten om Toretto's familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.



She Said (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maria Schrader | Cast: Carey Mulligan, Zoe Kazan, Patricia Clarkson, e.a. | Kijk direct
Megan Twohey en Jodi Kantor werken voor de New York Times. Deze journalisten doen onderzoek naar de succesvolle en machtige Hollywoodproducent Harvey Weinstein. In hun artikel leggen ze tientallen jaren van beschuldigingen van seksueel misbruik tegen hem bloot. Hun speurwerk en publicatie zouden uiteindelijk de opkomst van #MeToo inluiden.



The Super Mario Bros. Movie (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath en Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, e.a. | Kijk direct
Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Daar worden ze helaas van elkaar gescheiden. Aan Mario om Luigi terug te vinden en dat doet hij samen met Toad en prinses Peach. Ondertussen zit de kwaadaardige Browser hen op de hielen.



Pearl (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ti West | Cast: Mia Goth, David Corenswet, Tandi Wright, e.a. | Kijk direct
Pearl woont op de afgelegen boerderij van haar ouders. Onder streng toezicht van haar vrome moeder, zorgt ze voor haar zieke vader. Pearl droomt echter van meer, van een ander, glamoureus bestaan zoals ze dat in de films heeft gezien. Al gauw komt ze erachter dat haar ambities en onderdrukkingen met elkaar botsen.



The Crow (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Proyas | Cast: Brandon Lee, Michael Wincott, Rochelle Davis, e.a. | Kijk direct
Rockster Eric Draven en zijn verloofde worden op een avond thuis aangevallen en vermoord door een drugsbende. Precies één jaar later verschijnt er een geheimzinnige zwarte kraai op het graf van Dravin en staat hij op uit de dood. Samen nemen ze wraak op de mannen achter de moordpartij.



NieuwsFilm

meest populair