Epische scifi-film weet Netflix dit weekend helemaal te veroveren

Epische scifi-film weet Netflix dit weekend helemaal te veroveren

Zack Snyder heeft een nieuwe hit te pakken op streaming met zijn 'Rebel Moon'.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, e.a. | Kijk direct
De meedogenloze Moederwereld dreigt het leven van een rustige kolonie op een verre maan te vernietigen. Kora is na haar crash opgenomen door deze gemeenschap. Deze mysterieuze buitenstaander wordt omarmd als de enige hoop op overleving. Ze krijgt de taak om een leger samen te stellen om daarmee het gevecht aan te kunnen gaan met de naderende dreiging



Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, wordt Maverick gedwongen om andere keuzes te maken. Ook begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



Operation Kandahar (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Navid Negahban, Ali Fazal, e.a. | Kijk direct
Wanneer de CIA een geheim nucleair programma in Iran ontdekt, is het aan agent Tom Harris om deze faciliteit op te blazen. Later verschijnt zijn gezicht echter in het nieuws en wordt zijn identiteit ontmaskerd. Direct openen vijandige troepen de jacht op hem. Aan Harris om zichzelf en zijn vertaler in veiligheid te brengen. Een levensgevaarlijke uitdaging.



NieuwsFilm

meest populair