Dochter van Catherine Zeta-Jones lijkt haar tweelingzusje wel: Carys start ook met acteren

Dochter van Catherine Zeta-Jones lijkt haar tweelingzusje wel: Carys start ook met acteren

Carys gaat steeds meer op haar beroemde moeder Catherine Zeta-Jones lijken, en is net zo muzikaal en acteert graag.

Carys, de 20-jarige dochter van Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas, bewijst opnieuw dat zij schokkend veel op haar beroemde moeder lijkt.

Carys stond afgelopen jaren wel eens model met haar moeder. De overeenkomsten tussen haar en de 54-jarige actrice uit Wednesday, Entrapment en Ocean's Twelve zijn opvallend. Maar daar komt steeds meer verandering in.

Net een tweelingzus
Recent plaatste Carys namelijk een foto op haar Instagram, waardoor fans van Catherine zich spontaan 30 jaar terug in de tijd waanden. Carys laat namelijk dezelfde zwoele blik zien met een diep decolleté. Ze zou een tweelingzusje kunnen zijn van Catherine.

Die gelijkenis houdt overigens niet op bij hun uiterlijke overeenkomsten. Carys is net als haar moeder erg muzikaal. Ze speelt piano, zingt en speelt in musicals. Waarschijnlijk zal haar eerste filmrol gauw volgen.

Lekker op vakantie
Catherine Zeta-Jones meldt overigens op haar Instagram dat zij en Michael weer aan het werk moeten, want de acteursstaking is voorbij. Vooralsnog genieten ze van een vakantie in India. En het is in elk geval duidelijk dat een dna-test niet nodig is bij Carys.



NieuwsFilm

meest populair