Zo vind je Paris Hilton maar al te graag onder de kerstboom

Zo vind je Paris Hilton maar al te graag onder de kerstboom

Paris Hilton gaat weer acteren, volgend jaar mogelijk twee "'sliving" films met de blondine.

Als actrice lijkt Paris Hilton weer wat meer terug te keren, aangezien er weer films met haar op de IMDb genoteerd zijn. Daarnaast wil ze via Instagram en andere socials nog wel eens uitpakken op een manier die haar fans helemaal niet erg vinden.

De megaceleb met maar liefst 26 miljoen volgers op Instagram komt nu met een verrassende reeks foto's. En die foto's scoren al een bijna oneindige reeks met reacties. Geen wonder ook, Paris ziet weer weer "'sliving" uit, in het kerstrood.

Welke films?
Uiteraard zagen we de in New York City geboren Paris al in films als The Hottie & the Nottie, House of Wax en Repo! The Genetic Opera. Ze heeft op dit moment twee nieuwe projecten op de IMDb staan.

De eerste film met Paris die verschijnt heet The Trainer, een misdaadkomedie met ook namen als Bella Thorne, Beverly D'Angelo, Gina Gershon en
Stephen Dorff. Binnenkort neemt ze waarschijnlijk de film China Game op, een Chinese actiefilm die zich in Hong Kong en Amerika afspeelt.

Kerstrood
"De feestdagen zijn nog nooit zo heet geweest!" aldus Paris op Insta. "Sta jij op de ondeugende of lieve lijst? #ThatsHot" Dit is uiteraard een commerciële post waarin ze een bekend modemerk voor de "avonturen in de avonduren" promoot.


De 42-jarige Paris Hilton als "kerstcadeautje" zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair