Nieuwe film van 'Nope'-regisseur door Universal verwijderd van kalender

Nieuwe film van 'Nope'-regisseur door Universal verwijderd van kalender

Wat betekent dit voor de nieuwe film van de maker van Get Out en Us?

Universal Pictures heeft alle drie de films die regisseur Jordan Peele tot nu toe gemaakt heeft uitgebracht: Get Out, Us en Nope. En die samenwerking wordt voortgezet met de vierde, nog titelloze film van Peele.

Negen maanden geleden kondigde Universal aan dat Peele's vierde film zou verschijnen op 25 december 2025, maar dat plan lijkt nu te zijn gewijzigd.

Logische verplaatsing
Volgens World of Reel heeft Universal de film van zijn kalender voor 2024 gehaald, en lijkt het er daarmee dus op dat de film ergens in 2025 zal arriveren.

Een grote reden waarom Universal en Peele besloten zullen hebben tot een nieuwe releasedatum is het feit dat ze afgelopen zomer al met de opnames hadden willen beginnen. En dat feestje ging niet door wegens de stakingen in Hollywood.

Concurrerende horror
Er wordt ook gespeculeerd dat de makers niet de concurrentie willen aangaan met de veelbelovende remake van Nosferatu van Robert Eggers. Die film van Focus Features verschijnt tevens op 25 december 2024.



Er is nog niks concreets bekend over de plot van Jordan Peele's nieuwe film, maar World of Reel benoemt wel een gerucht dat Nope-acteurs Steven Yeun en Daniel Kaluuya opnieuw van de partij zullen zijn.

Meer Peele op komst
Dat gerucht zou echter geen sterke bron hebben, dus het wordt afwachten of hier enige waarheid in schuilt.



Peele houdt zich ondertussen als producent bezig met de reboot van Wes Craven's horrorfilm The People Under the Stairs uit 1991. Hiervoor werd onlangs Ezra Claytan Daniels gestrikt om het script te schrijven.

NieuwsFilm

meest populair