De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, e.a. | Kijk direct
De meedogenloze Moederwereld dreigt het leven van een rustige kolonie op een verre maan te vernietigen. Kora is na haar crash opgenomen door deze gemeenschap. Deze mysterieuze buitenstaander wordt omarmd als de enige hoop op overleving. Ze krijgt de taak om een leger samen te stellen om daarmee het gevecht aan te kunnen gaan met de naderende dreiging



Maestro (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, e.a. | Kijk direct
Dirigent Leonard Bernstein kan zich helemaal in de muziek verliezen. Hij is een geniaal musicus, maar heeft ook een enorm ego. Bernstein krijgt een relatie met actrice Felicia Montealegre. De twee trouwen en krijgen drie kinderen. Hun huwelijk is echt deels een spel, want Montealegre weet dat Bernstein eigenlijk meer interesse heeft in mannen en ook toegeeft aan die lust.



Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, wordt Maverick gedwongen om andere keuzes te maken. Ook begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



NieuwsFilm

meest populair