Selena Gomez is erg veranderd: Totaal onherkenbaar op straat

Selena Gomez is erg veranderd: Totaal onherkenbaar op straat

Selena Gomez leeft in twee werelden: de ene met make-up en volledig gestyled en de ander met medicatie en onopgemaakt

Selena Gomez leeft in twee werelden. Zo kan de prachtige zangeres en actrice uit Only Murders in the Building en Hotel Transylvania compleet gestyled verschijnen op red carpets.

En zo kan werkelijk niemand haar herkennen op straat. Ze heeft namelijk een tweede wereld waarin zij onopgemaakt en met medicatie op pad gaat. Het is dat de paparazzi er ervaring in heeft. Zo werd ze van de week gespot met een vriendin, toen ze aan het winkelen was in Beverly Hills.

Haast dik soms
Selena droeg een oversized trenchcoat met een legging en sportschoenen. Wat opviel aan dat moment dat hier in de foto's bij Daily Mail vastgelegd is, is dat ze er haast dik uitziet. Dat is ook niet vreemd, want ze is niet opgemaakt. Tegenwoordig kun je bizar veel accentueren met de juiste make-up.

Daarnaast heeft ze lekker veel kleding aan, waardoor haar contouren niet zichtbaar zijn. Ook is Selena open over haar medicijnen die ze moet slikken voor verschillende aandoeningen. Daardoor houdt ze vaak vocht vast en kan ze er totaal anders uitzien.

Wisselend uiterlijk
Feit is, dat de 31-jarige superster er geen probleem van maakt dat haar uiterlijk wisselt voor de camera. Juist vanwege haar jonge fans besteedt zij veel aandacht aan mentaal welzijn en je goed voelen met jezelf.



Op haar Instagram publiceerde ze net een ander bericht, zoals hierboven te zien valt. Ze staat in twee Vogue-bladen met de vertrouwde adembenemende poses.

NieuwsFilm

meest populair