Lily Collins dompelt zichzelf onder in een ijsbad en deelt de coole beelden op Instagram

Lily Collins dompelt zichzelf onder in een ijsbad en deelt de coole beelden op Instagram

Actrice Lily Collins vinkt een item af van haar bucketlist door een reis naar een ijshotel in Zweden te maken en deelt foto's en ervaringen op Instagram.

Lily Collins vinkt een heel belangrijke item af van haar bucketlist, vertelt ze in meerdere berichten op haar Instagram. De 34-jarige actrice uit Emily in Paris, Tolkien en Mank neemt haar kijkers daarvoor mee naar een ijshotel in Zweden.

Ze schrijft bij haar eerste bericht met verschillende foto's van het noorderlicht: "Afgelopen weekend namen 4 vrienden en 1 baby 2 vluchten om onze nummer 1 op onze bucketlist af te vinken, terwijl we 7 lagen droegen bij -15 graden Celsius. Wel missie volbracht."

IJsbad en hot tub
In de volgende fotoserie van haar bijzondere reis ligt ze languit in een badpak in een dikke laag sneeuw. Ook gaat zij een ijsbad in en daarna een hot tub in. Ze schrijft hieronder op haar Instagram: "De meest intense Zweedse winter wake up call. Ik kan niet geloven dat ik dit na kan vertellen."

Daarna staat Lily in een hal vol ijssculpturen. De een nog mooier dan de ander. Ze is dik ingepakt, maar het is duidelijk te zien dat ze straalt. Ze schrijft simpel: "Ice ice baby."

Sledetocht met honden
Haar laatste coole herinneringen zijn aan een sledetocht in een sneeuwwit landschap. Ze worden voortgetrokken door honden en ze vertelt: "Sneeuw, sauna en sleeën in Zweden. Deze herinneringen zullen voor altijd blijven."



NieuwsFilm

meest populair