George Clooney wist dat Matthew Perry niet gelukkig was: "gewoon hartverscheurend"

George Clooney wist dat Matthew Perry niet gelukkig was: "gewoon hartverscheurend"

George Clooney vertelt over zijn vriendschap met Matthew Perry en het belang van geluk in het leven.

George Clooney promoot op het moment de verfilming The Boys in the Boat. De beroemde acteur raakte bekend met de serie ER - en toevallig kende hij de recent overleden Matthew Perry al bijna 40 jaar.

De eerste aflevering van de doktersserie startte tegelijkertijd met het eerste seizoen van de serie Friends bij hetzelfde televisiekanaal. Beide series waren van Warner Bros., waardoor de collega's van beide series elkaar regelmatig tegenkwamen.

Blijdschap
Clooney vertelde hier in een interview met Deadline dat deels in de onderstaande YouTube-video van Today wordt verteld: "Het was een plezier om die mensen van Friends aan het werk te zien. Ik ken Matt al vanaf zijn 16de en we speelden vaak een pot paddle met andere collega's."

George vervolgde: "Matt zei altijd: 'Ik wil in een sitcom spelen en zal dan de gelukkigste man op de wereld zijn.' En hij kwam terecht in een van de beste sitcoms. Maar hij was niet gelukkig. Het bracht hem geen blijdschap en geen vrede."

Zelf gelukkig zijn
Hij zei ook: "En om dat van dichtbij mee te maken, maar niet te weten wat er in hem omging was moeilijk. Ik had er geen idee van dat hij zoveel pillen slikte - hartverscheurend gewoon. Succes en geld maken niet gelukkig. Je moet gelukkig zijn met jezelf en je leven."


Clooney kan het weten. Hij had voor ER al in zeven andere series gezeten en twaalf pilots. Volgens hem was het puur geluk dat beide series zo succesvol bleken te zijn met voornamelijk onbekende acteurs. Beide teams blijven na al die jaren nog steeds hecht.

NieuwsFilm

meest populair