Verknalde Ethan Hawke echt zijn huwelijk met Uma Thurman door een affaire met hun nanny?

Verknalde Ethan Hawke echt zijn huwelijk met Uma Thurman door een affaire met hun nanny?

Het huwelijk van Ethan Hawke en Uma Thurman stond in de belangstelling, maar Ethan ontkent overspel met nanny.

Het huwelijk van Ethan Hawke en Uma Thurman stond enorm in de belangstelling. De acteur uit Leave the World Behind en de actrice uit The Kill Room waren rond 2000 al erg beroemd.

Ethan had al iconische films als Dead Poets Society en Training Day op zijn cv staan en Uma had Tape en Kill Bill. Toen kwamen roddelbladen met dat de acteur overspel had gepleegd met hun nanny en dat hij ging trouwen met diezelfde oppas.

Huwelijk barstte onder druk
Ethan zei echter hier in een interview met The Guardian over 'zijn nanny' Ryan Shawhughes: "Ryan was even tijdens een filmopname de nanny van Maya en Devon, geregeld door mijn agent. Daarna ging zij verder met haar studie. Schandalige gedachten en acties hebben destijds nooit plaatsgevonden."

Hij zei ook: "In de jaren daarna barstte mijn huwelijk door heel veel druk van alle kanten. Ryan had daar niets mee te maken. Ik wilde na mijn scheiding lang vrijgezel blijven, maar kwam haar in een park tegen. Mijn falende huwelijk leerde me een hoop over mezelf, waardoor dit huwelijk anders gaat."

Combineren werk en gezin
Ethan is meer dan tien jaar samen met Ryan. Ze hebben twee kinderen en hebben ook een productiemaatschappij. Ryan treedt op als producer van documentaires, films en series. Hun producties hebben al verschillende filmprijzen gewonnen.



Hier in het artikel van People staan foto's van het koppel. In de bovenstaande YouTube-video van Rumour Juice wordt meer verteld over beide huwelijken - en mogelijke affaires.

NieuwsFilm

meest populair