Selena Gomez in een wit hemdje: de 31-jarige actrice laat je mond wagenwijd open vallen

Selena Gomez in een wit hemdje: de 31-jarige actrice laat je mond wagenwijd open vallen

De actrice uit onder andere de serie Only Murders in the Building wist flink de aandacht te trekken.

De Amerikaanse zangeres en actrice Selena Gomez hoeft het voor het geld niet meer te doen. Ze heeft een geschat vermogen van maar liefst zo'n 800 miljoen dollar. Toch trekt ze nog regelmatig de aandacht.

Dit doet ze onder meer op haar Instagram waarop ze maar liefst 429 miljoen volgers heeft, maar ook op Twitter doet ze het niet slecht, met bijna 60 miljoen volgers.

Actrice
Als actrice is Selena op dit moment te zien in de serie Only Murders in the Building op Disney+. Ze speelt in de hoofdrol van Mabel Mora, naast acteurs als Steve Martin, Martin Short, Amy Ryan en Cara Delevingne. Ze werd voor haar rol genomineerd voor een Golden Globe.

Daarnaast hoorden we haar in 2020 nog in Dolittle als de giraffe Betsy en in 2022 in Hotel Transylvania: Transformania als Mavis Dracula. Op de IMDb staat dat ze werkt aan maar liefst drie films, namelijk In the Shadow of the Mountain, Spiral en Emilia Perez.

Tank top
Eerder dit jaar plaatste ze op Instagram een video van zichzelf in een witte tank top, waarin ze een make-upje aanprijst. Ze krijgt er vast miljoenen voor, al zegt ze: "Ik ben klaar met doen alsof ik weet waar ik het over heb." Mogelijk geeft het iets meer vertrouwen in het product.


De beelden van de 31 jarige Selena Gomez zien in haar witte tank top? Check deze dan op haar TikTok-account.


NieuwsFilm

meest populair