3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van razendsnelle superheldenactie tot spioneren met Jennifer Lawrence: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Flash (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Muschietti | Cast: Ezra Miller, Michael Keaton, Sasha Calle, e.a. | Te zien op: HBO Max
Barry Allen alias The Flash wil de moord op zijn moeder voorkomen door op hoge snelheid terug in de reizen. Met deze actie rommelt hij echter zodanig met de tijdlijn dat hij in een ander universum belandt. Daar ontmoet hij een oudere Bruce Wayne alias Batman die met pensioen is en een Supergirl in plaats van Superman. Samen nemen zij het op tegen meerdere vijanden. Ondertussen blijft The Flash de hoop houden zijn missie te volbrengen.



Cast Away (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy, e.a. | Te zien op: Netflix
Chuck Noland, een werknemer van koeriersbedrijf FedEx, heeft een hectisch leven. Daardoor heeft weinig tijd voor zijn vriendin. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer zijn vliegtuig neerstort in de Grote Ocean. Hij blijkt de enige overlevende te zijn en strandt op een onbewoond eiland. Daar moet hij vechten om te overleven.



Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Te zien op: Disney+
Dominika, een voormalig balletdanseres, wordt door haar oom naar de Sparrow-school gestuurd: een regeringsprogramma waar knappe, jonge Russen worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden om informatie te winnen over de CIA. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer die organisatie haar juist wil rekruteren.



NieuwsFilm

meest populair