Ontvangst van 'The Color Purple': na 'Aquaman' en 'Wonka' de grootste film tijdens de kerstvakantie

Ontvangst van 'The Color Purple': na 'Aquaman' en 'Wonka' de grootste film tijdens de kerstvakantie

De nieuwe remake komt binnen met een sterke score op Rotten Tomatoes.

Rebel Moon maakt bepaald geen goede indruk op critici en kijkers en start met een belabberde score op Rotten Tomatoes. Anders is dat voor de remake The Color Purple, die lijkt de grootste film te worden tijdens de feestdagen ná Aquaman en Wonka.

Tijdens de kerstvakantie zijn er verschillende films waarvoor je even naar de bioscoop kan gaan. We hebben de nieuwe superheldenfilm Aquaman and the Lost Kingdom én natuurlijk Wonka.

Hoge score
We vergeten er hiermee eentje (tenminste, als we afgaan op de release in de Verenigde Staten), want de remake van de klassieker The Color Purple komt ook nog naar het witte doek deze maand.

The Color Purple wordt met een sterke score ontvangen op Rotten Tomatoes. De film weet maar liefst 85% op de Tomatometer te behalen. Dat cijfer is gebaseerd op maar liefst 61 reviews.

Steven Spielberg
De originele filmversie van The Color Purple komt uit 1985 en werd geregisseerd door Steven Spielberg. In 2023 mogen we een nieuwe musical-versie verwachten van het heftige verhaal.



Let wel: de nieuwste remake kunnen we in Nederland wél pas vanaf donderdag 25 januari 2024 in de bioscoop bewonderen. In Amerika zal hij tijdens de feestdagen te zien zijn.

NieuwsFilm