Linda de Mol en haar favoriete lichaamsdelen: "Ze zijn hartstikke leuk"

Linda de Mol en haar favoriete lichaamsdelen: "Ze zijn hartstikke leuk"

De Nederlandse presentatrice en actrice vindt ze zelfs hartstikke leuk.

Linda de Mol is misschien wel de bekendste vrouw op de Nederlandse televisie. Ze presenteerde vele grote tv-shows - denk maar aan Miljoenenjacht en Love Letters - en was te zien in een hele reeks tv-series en bioscoopfilms.

De bekendste "franchise" waarin De Mol te zien is, is ongetwijfeld Gooische Vrouwen van Will Koopman. Na de tv-serie verschenen er twee succesvolle bioscoopfilms en er zou gewerkt worden aan een nieuw seizoen. Andere bekende films met De Mol zijn Terug naar de kust en April, May en June.

Allebei
Uiteraard is ze ook de baas van het magazine LINDA. dat al sinds 2003 verschijnt. Het blad ging uiteraard ook online met een website en een YouTube-kanaal en daarop staat een video uit 2018 waarin De Mol ingaat op haar favoriete lichaamsdelen.

"Mijn borsten. Die vind ik hartstikke leuk," zegt ze in de video waarin ze meer van haar favorieten deelt. "Allebei ook. Niemand ziet ze, maar ze zijn prima."

Scheldwoorden
Ze geeft in de video ook aan welke scheldwoorden ze vaak gebruikt. "De laatste tijd zeg ik vaak 'kak'," aldus de 59-jarige blondine. Haar stopwoordje is "nogal". In de video hieronder al haar favorieten.


Op dit moment lijkt De Mol zich wat betreft acteren vooral te richten op het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen waarin alle vier de Gooische Vrouwen weer terugkeren. De serie zou eind 2024 op televisie moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair