Hoe slecht is 'Black Widow'? Man van Scarlett Johansson doet onthullende 'roast'

Hoe slecht is 'Black Widow'? Man van Scarlett Johansson doet onthullende 'roast'

Scarlett Johansson wordt tijdens een show van Saturday Night Live flink in de maling genomen door haar echtgenoot Colin Jost.

Scarlett Johansson en Colin Jost zijn al een paar jaar samen. Het bijzondere aan hun relatie is, dat beiden bekende sterren zijn in Amerika. Colin Jost is namelijk een bekende komiek en werkt voor Saturday Night Live.

De populaire show heeft een jaarlijkse traditie waarin de presentatoren elkaars grappen moeten voorlezen, hoe gevoelig het onderwerp misschien ook is. Van de week werd Scarlett dus flink in de maling genomen door haar lieve echtgenoot - al kwam het indirect door zijn bijdehante collega Michael Che.

Slechte superheldenfilm
Referend naar haar zogenaamde slechte films, terwijl ze Black Widow tonen, zegt hij: "In New York mag vanaf nu alcohol geserveerd worden in de bioscopen, waardoor ik eindelijk kan genieten van het werk van mijn vrouw."

Hij probeert zich er nog vanaf te maken met "het was een grapje, schatje" maar vervolgens komt een nog ergere 'roast'. Scarlett is gelukkig wel wat gewend, want ze leerde Colin in 2006 kennen bij het presenteren van diezelfde show.

Paar keer gepresenteerd
Maar pas in 2017 durfden ze een relatie aan, toen zij de show opnieuw presenteerde. Sinds die tijd zijn ze onafscheidelijk. Scarlett is dol op de show - en op Colin. En heel Amerika lacht mee. Meer grapjes staan in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight.



NieuwsFilm

meest populair