Hint naar rematch tussen de titanen in 'Mortal Kombat 2'

Hint naar rematch tussen de titanen in 'Mortal Kombat 2'

Het zou geen Mortal Kombat-film zijn zonder een gevecht tussen de twee beroemdste personages.

In de Mortal Kombat-reboot uit 2021 speelde de rivaliteit tussen personages Scorpion en Sub-Zero een grote rol. Niet alleen zagen we hoe Bi-Han zowat de hele familie van Hanzo Hasashi uitmoordde, maar ook hoe Sub-Zero Scorpion ombracht.

De Hasashi-bloedlijn leefde echter voort in de afstammelingen van Hasashi, waaronder hoofdpersonage Cole Young. Cole en de geest van Scorpion waren uiteindelijk in staat om Sub-Zero uit te schakelen aan het einde van de film.

Episch gevecht
Ondanks de dood van Sub-Zero, lijken zowel hij als Scorpion terug te keren in het veelbelovende Mortal Kombat 2.

In een nieuwe tweet deelt Mortal Kombat 2-producent Todd Garner een foto van de kunai, het wapen van Scorpion. We wisten echter ook al dat Sub-Zero acteur Joe Taslim terugkeert, dus dan weet je gewoon dat er een episch gevecht tussen de twee personages gaat volgen.

Hoe gaat het gebeuren?
Volgens de Mortal Kombat-mythologie bracht Quan Chi Sub-Zero terug uit de dood als het personage Noob Saibot. Het is maar de vraag hoe dit gaat uitpakken in deze nieuwe film. Damon Herriman is in elk geval gecast als Quan Chi.



Naast Scorpion en Sub-Zero zullen personages als Cole Young, Sonya Blade, Liu Kang, Jax, Raiden, Kano en Shang Tsung terugkeren.

Vers bloed
Andere nieuwkomers naast Quan Chi zijn Johnny Cage (Karl Urban), Baraka, Shao Khan en Queen Sindel. De opnames van de sequel werden onlangs hervat na het einde van de acteursstaking.



Het is nog onduidelijk wanneer Mortal Kombat 2 de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair