Mysterieuze 'Spaceman'-film van Netflix: is dit een komedie of iets compleet anders?

Mysterieuze 'Spaceman'-film van Netflix: is dit een komedie of iets compleet anders?

Een onverwacht genre, een onbekende planeet en een mysterieus oud wezen.

Netflix gaf gisteren een eerste blik op Adam Sandler als astronaut in de teaser trailer van scifi-drama Spaceman.

Een onverwachte rol voor Sandler die we vooral kennen van zijn rollen in komediefilms. Maar wordt Spaceman ook een komedie, of toch iets anders?

Een andere kant van Sandler
Tijdens een interview met Tudum vertelde regisseur Johan Renck waarom hij juist voor Sandler heeft gekozen voor Spaceman:

"Ik wilde hem heel graag in een rol hebben, dat niets te maken had met de Adam Sandler die we allemaal kennen. Ik denk niet dat mensen begrijpen hoe, hoewel hij misschien grappig en lief overkomt en zo, intelligent, slim en diepzinnig is"

Een mysterieus oud wezen
Spaceman gaat over een astronaut die zich realiseert dat het huwelijk dat hij heeft achtergelaten misschien niet op hem wacht als hij terugkeert naar de aarde. Wanhopig om de zaken met zijn vrouw op te lossen, wordt hij geholpen door een mysterieus oud wezen dat zich verstopt in de krochten van zijn schip," leest de synopsis onder de teaser trailer van Netflix.


In de bovenstaande teasertrailer dwaalt Sandler rond in een bos op een nog onbekende en mysterieuze planeet. Het scifi-drama staat volgens de planning vanaf 1 maart op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair