Michelle Monaghan onthult: 'Tijdens mijn huwelijksreis nam ik intieme scènes met Tom Cruise op'

Michelle Monaghan onthult: 'Tijdens mijn huwelijksreis nam ik intieme scènes met Tom Cruise op'

De actrice zegt dat haar 'kersverse' man er goed mee om wist te gaan.

Tom Cruise heeft al in heel wat films gespeeld, maar zijn bekendste werk is ongetwijfeld zijn rol als Ethan Hunt in de wereldberoemde Mission: Impossible-franchise. Hierin speelt Michelle Monaghan ook een belangrijke rol en zij deelt nu een grappig verhaal over de reeks.

In de geliefde franchise duikt Monaghan vaker op als Julia, de ex van Hunt, die nog steeds van elkaar houden, maar om haar te beschermen besloot Hunt haar te verlaten. Cruise en Monaghan moesten wel 'pikante scènes' opnemen op een speciaal moment in het leven van de actrice.

Verhaal
Tijdens een recent interview werd Monaghan gevraagd voor welke rol ze echt nerveus was. Lang hoefde ze hier niet over na te denken: "Mission: Impossible III, zonder enige twijfel. Deze blockbuster van J.J. Abrams was echt een gigantische film en een belangrijk moment in mijn carrière".

Om de rol in de actieknaller uit 2006 te kunnen spelen, moest Monaghan wel haar huwelijksreis verplaatsen, maar dit had ze er graag voor over. Zo vervolgt ze: "Ik weet het nog goed, dat ik naar de set ging om een intieme scène met Tom op te nemen. Het was de allereerste dag van de opnames".

Jaloers
"Ik was enorm nerveus, maar Tom zei: 'Geen zorgen, volg gewoon mijn voorbeeld. Je zal er zelfs van genieten, dit wordt perfect'. Toen ik op het einde van de dag terug naar huis ging vroeg mijn man hoe het was en ik was uiterst positief: 'Oh mijn God, het was geweldig. Tom was zo aardig. Hij is fantastisch!"



Toen haar werd gevraagd of haar man, Peter White, niet jaloers was, zei ze het volgende: "Nee, absoluut niet. Hij zei: 'Hoe cool is dat, dat je met Tom Cruise een intieme scène op moet nemen tijdens onze huwelijksreis?' We zijn enorme fans van Tom en mijn man heeft mij altijd in alles gesteund".

NieuwsFilm

meest populair