De dochter van Salma Hayek is misschien zelfs mooier dan haar moeder en staat al model

De dochter van Salma Hayek is misschien zelfs mooier dan haar moeder en staat al model

Salma Hayek's 16-jarige dochter Valentina Paloma Pinault lijkt veel op haar moeder en verschijnt regelmatig in modebladen en op rode lopers.

Salma Hayek is adembenemend - en innemend. De 57-jarige actrice zit al 30 jaar in het acteervak en werkelijk iedereen is dol op haar charmes, haar gevatte opmerkingen en wulpse rondingen.

De ster uit Hitman's Wife Bodyguard en Magic Mike's Last Dance is daarnaast ook een liefhebbende moeder. Ze heeft een dochter met haar schatrijke man Jacques Pinault. Als je Salma Hayek adembenemend vindt, moet je zeker kijken naar Valentina Paloma Pinault.

Mooier dan moeder
De 16-jarige schoonheid lijkt namelijk enorm veel op haar moeder. Salma is zelf overigens de eerste die vindt dat haar dochter mooier is dan zij is. Salma gunt anderen namelijk ook het licht. Ze heeft een sterke band met Valentina.

Daar Salma veel promotie doet voor modehuizen - haar man heeft een groot aantal in beheer, doet Valentina automatisch mee. Zo verschijnt ze af en toe in modebladen als Vogue en begeleidt ze haar moeder op red carpets, zoals in de onderstaande YouTube-video van E!News te zien valt.

Meer in spotlights
Valentina spreekt door haar Franse vader en Mexicaanse moeder vloeiend Frans, Spaans en Engels. Ze heeft veel interesse in fotografie, mode, acteren en regisseren. Het ziet er dus naar uit dat ze veel vaker in de spotlights te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair