Rachel Zegler ziet online haat verbazend positief: "Het maakt mij zo glad als Teflon"

Rachel Zegler ziet online haat verbazend positief: "Het maakt mij zo glad als Teflon"

Rachel Zegler uit 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' krijgt veel nare kritiek, net als Halle Bailey, maar weet er steeds beter mee om te gaan.

Rachel Zegler schuwt nare onderwerpen niet. Daardoor kan zij juist een mikpunt van spot zijn. Fans van [i]Snow White[i] balen nog steeds van haar kritiek op het oude sprookje.

In gesprek met Halle Bailey van Little Mermaid zegt de 22-jarige actrice uit The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes: "We maken dingen waardoor mensen met elkaar in contact willen komen."

Online haat is erg
Rachel vervolgt met: "En dan zijn er dingen die mensen zeggen, waardoor mensen niet met elkaar in contact willen komen. Maar juist met elkaar willen vechten. Dat is gewoon zonde van alle tijd en energie."

In de onderstaande YouTube-video van Variety zegt ze ook: "Voor vrede kiezen maakt blijer, maar misschien hebben ze een zware dag. Het helpt niet om er wat van te zeggen. En online haat is erg. Dat raakte me, want ik ben ook een mens."

Nare kritiek glijdt af
Ze concludeert: "Maar ik merkte dat ik blij begon te worden, want die nare kritiek maakt me voor mijn gevoel zo glad als Teflon. Alles is al gezegd. Er is ook veel liefde in mijn leven. Dus kan ik weer verder met mijn werk."



Ook Halle Bailey weet de kritiek in goede banen te leiden. Ze gebruikt het in haar kunst. In haar muziek kan ze de emoties beter verwerken en beter benutten.

NieuwsFilm

meest populair