Zack Snyder reageert op vraag "of bioscoopgangers helemaal klaar zijn met superheldenfilms?"

Zack Snyder reageert op vraag "of bioscoopgangers helemaal klaar zijn met superheldenfilms?"

De regisseur luistert er niet echt naar en doet gewoon zijn eigen ding.

Superheldenfilms zijn nu al jarenlang een 'ding', maar toch lijken sommige filmfanaten het een beetje moe te worden. Blockbusters van Marvel en DC scoren minder. Recentelijk werd Zack Snyder hierover gevraagd en wat hij hiervan denkt.

De regisseur heeft natuurlijk zelf ook al de nodige superheldenfilms gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Watchmen, Man of Steel, Batman vs Superman én zijn Justice League-versie. Toch lijkt Snyder op dit moment geen superheldenfilms te maken, aangezien hij zich op iets anders wil focussen.

Franchise
Er is de laatste tijd veel te doen over zijn nieuwe blockbuster, Rebel Moon Part One: A Child of Fire. Snyder hoopt hier een franchise van te kunnen maken, dus als alles goed verloopt, zal hij hier de komende jaren zoet mee zijn.

Tijdens een recent interview werd Snyder gevraagd of hij dit nu doet omdat veel bioscoopgangers genoeg hebben van het superheldengenre. Zijn reactie was als volgt: "Hoe kan ik dit het beste uitleggen? Ik maak gewoon eigenlijk films waar ik zelf interesse in heb".

Uitleg
Zo vervolgt Snyder: "Ik kijk vooruit. Ik draai me niet om en zeg dan: 'Oh, dat is wat de mensen willen zien, dus dan ga ik dat maar maken'. Ik heb bijvoorbeeld al een hele lange tijd ervan gedroomd een 'Rebel Moon'-franchise te maken".



"Dat is eigenlijk zo lang als ik het me kan herinneren al altijd mijn objectief geweest, maar ik wil ook gewoon graag originele films maken, met nieuwe en 'frisse' verhalen. Als dat iets is waar de mensen op dit moment behoefte aan hebben is dat natuurlijk een mooi pluspunt".

NieuwsFilm

meest populair