Dit is waarom Jake Gyllenhaal iedereen aanraadt de lakens te delen met Anne Hathaway

Dit is waarom Jake Gyllenhaal iedereen aanraadt de lakens te delen met Anne Hathaway

De acteur nam meerdere films op met de beeldschone Anne Hathaway en genoot hier duidelijk van.

Jake Gyllenhaal heeft al heel wat films gemaakt, waarvoor hij ook al de nodige 'pikante scènes' heeft moeten opnemen. Hij heeft voornamelijk genoten van zijn samenwerking met Anne Hathaway en raadt haar dan ook aan bij zijn collega's.

De twee acteurs waren voor het eerst samen te zien in Brokeback Mountain. Hoewel de film voornamelijk draait om de geheime relatie tussen Gyllenhaals Jack Twist en Heath Ledgers Ennis del Mar, is Jack getrouwd met Anne Hathway's Lureen Twist.

Spannende scènes
Gyllenhaal en Hathaway moesten hiervoor met elkaar intieme scènes opnemen, maar deden hier nog een schepje bovenop in Love & Other Drugs. Ook in deze film duiken ze met elkaar het bed in, maar Gyllenhaal heeft hier duidelijk van genoten. De acteur laat zich er nu over uit.

"Annie en ik hadden als het ware al seks gehad tijdens de opnames van 'Brokeback Mountain', dus ik was dan ook niet al te nerveus voor 'Love & Other Drugs'. Ik werk graag samen met Annie en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ik raad elke man om met Anne Hathaway het bed in te duiken".

Samenwerking
De twee hebben duidelijk een goede chemie elke keer wanneer ze samen te zien zijn, maar een relatie hebben ze nooit gehad. Zo zei Hathaway al eerder: "We komen elkaar wel vaker tegen, maar dit is eigenlijk altijd toevallig gedurende grote evenementen of iets dergelijks".



"Ik vind het altijd weer heel leuk om Jake te zien, maar we hebben niet zo heel veel contact. Ik heb wel een goede band met hem en zie hem al jarenlang als een vriend. Een ander groot pluspunt is dat hij uitstekend kan koken. Dus wanneer ik hulp of tips nodig heb, weet ik dat ik bij hem terecht kan!"

NieuwsFilm

meest populair