Wat doet Dakota Johnson toch 14 uur lang in bed? 'Fifty Shades of Grey' lijkt waar te zijn

Wat doet Dakota Johnson toch 14 uur lang in bed? 'Fifty Shades of Grey' lijkt waar te zijn

Dakota Johnson blijkt een echte slaapkop, want de actrice uit 'Fifty Shades of Grey' functioneert niet zonder extreem veel slaap.

Dakota Johnson werd wereldberoemd door de verfilming van de Fifty Shades of Grey-boeken. En ze vindt een bed niet alleen in films fijn.

In werkelijkheid is de 34-jarige ster dol op haar bed. Deze week vertelde ze hier aan de Wall Street Journal in een tijd waarin iedereen minder lijkt te willen slapen in plaats van meer: "Slapen is mijn eerste prioriteit. Als ik niet hoef te werken, slaap ik zo lang mogelijk."

Een echte slaapkop
Ook vertelde ze dat ze zelfs een echte slaapkop is. Ze kan niet functioneren als ze minder dan 10 uur slaapt. Ze haalt zelfs gemakkelijk 14 uur aaneengesloten slaap. Daarnaast traint Dakota 5 dagen in de week en mediteert ze 2 keer per dag. Ook doet ze ademhalingsoefeningen.

Dit alles helpt haar spanningen te verlichten. Hier in een ouder interview bij Marie Claire vertelde de ster uit Madame Web dat ze al sinds haar tienerjaren worstelt met depressies. De schone slaapster moet dus noodgedwongen wel haar mentale welzijn voorop zetten.

Mensen zijn complex
Ze zei ook dat ze met hulp van professionals ver is gekomen. Ze vertelde: "Ik leerde dat het mooi is dat ik de wereld voel. Ik zit complex in elkaar maar ik uit me niet. Ik maak het niet tot een probleem van een ander."



Haar opmerkingen in The Wall Street Journal gaan in elk geval viraal. In de bovenstaande YouTube-video van Social CTV wordt verschrikt gereageerd. Maar ook zijn mensen het gloeiend met haar eens, want voldoende rust wordt ondergewaardeerd.

NieuwsFilm

meest populair