'The Big Bang Theory'-actrice Kate Micucci blijkt ernstig ziek te zijn

'The Big Bang Theory'-actrice Kate Micucci blijkt ernstig ziek te zijn

'The Big Bang Theory'-actrice Kate Micucci blijkt longkanker te hebben en legt het zelf uit in een TikTok-video

Kate Micucci heeft slecht nieuws voor haar fans. De 43-jarige actrice van The Big Bang Theory en Scooby Doo vertelde vanuit het ziekenhuis dat zij longkanker heeft.

In de onderstaande TikTok-video zei ze: "Hoi allemaal, dit is niet een TikTok maar een 'Zieke Tok'. Ik lig in het ziekenhuis omdat ik gisteren geopereerd ben aan longkanker. Ze waren er vroeg bij en hebben alles weg kunnen halen."

Geopereerd aan longkanker
In de video ligt ze op bed en wandelt ze door een gang. Ze vervolgde met: "Het is heel vreemd, want ik heb nooit een sigaret gerookt in mijn leven. Maar ik denk dat dingen gewoon gebeuren."

Ook vertelde ze: "Ik ben oké. Maar dit is een soort 'tripje' en ik zal wat langzaam zijn de komende weken. Maar ik kom weer terug. Ik zal weer schilderen, maar ben nog een beetje high van alle medicatie."

Beterschap na de operatie
De populaire ster krijgt enorm veel beterschapswensen. Ook krijgt ze bemoedigende woorden van fans die dit in hun omgeving hebben meegemaakt. De lieve ster vertelt ook meer bij de reacties in haar bericht.

@katiemicucci An update on what I've been up to. ? #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove ? original sound - Katemicucci


NieuwsFilm

meest populair